Badr Hari headliner van GLORY 78 in gevecht met Arkadiusz Wrzosek

Badr Hari Headliner van GLORY 78 in gevecht met Arkadiusz Wrzosek

Thursday, Apr 29 2021

Rotterdam, 29 april 2021 - GLORY, ‘s werelds grootste kickboksorganisatie, kondigt drie nieuwe events aan in 2021, te beginnen met GLORY 78 op 17 juli in Rotterdam Ahoy. Badr Hari keert die dag terug in de ring, als hij het opneemt tegen het Poolse zwaargewicht Arkadiusz Wrzosek.

 

Na een spectaculair gevecht tegen Adegbuyi tijdens GLORY 76 afgelopen december, wil Hari (106-15, 92 KO), nummer 3 op de ranglijst, wraak nemen en laten zien waarom hij nog steeds een van de beste vechtsporters ter wereld is.

 

De tegenstander van Hari is het Poolse zwaargewicht Wrzosek (12-5, 7 KO), de huidige nummer 8 op de GLORY-ranglijst. Met zijn lengte van twee meter zal de ‘Hightower’ er alles aan doen om een statement te maken tegen een icoon van de sport. In 2018 verloor Wrzosek van Adegbuyi tijdens GLORY 62 via een unanieme beslissing. Nog geen jaar later leverde Wrzosek een indrukwekkende prestatie tijdens GLORY 71 toen hij zijn tegenstander Demoreo Dennis versloeg via een TKO in de tweede ronde.

 

GLORY 78 is exclusief te zien via pay-per-view. PPV-tickets zijn binnenkort verkrijgbaar met Spike als officiële mediapartner van het evenement. Daarnaast onderzoekt GLORY de mogelijkheden om (beperkt) publiek aanwezig te laten zijn in Rotterdam Ahoy. Meer informatie over het event en de volledige fight card volgt binnenkort.

 

GLORY 79 en GLORY 80 staan gepland voor september en december, de data van deze evenementen worden later dit jaar bekend gemaakt.

 

--------

 

Noot voor redactie, niet voor publicatie:

 

Contact GLORY

press@GLORYwordseries.com

Over GLORY
GLORY is opgericht in 2012. De wereldwijde leider in de stand-up vechtsport vormt de thuisbasis van de meest getalenteerde vechters in de wereld. GLORY organiseert kickboks events van wereldklasse die miljoenen fans over de hele wereld bereiken op meerdere platformen.

 

Bezoek de website van GLORY voor meer informatie en volg GLORY ook op social media: via Facebook, Snapchat, Instagram, Twitter, YouTube en TikTok.

 

Over Spike

Spike is onderdeel van ViacomCBS Networks International en biedt actie gedreven entertainment. Spike is grensverleggend, ambitieus en vertelt verhalen waar je je ogen niet vanaf kan houden. Spike is een eigenzinnige zender met rauw entertainment. Spike houdt van het randje. Dit uit zich in onze populairste shows: Top gear, Ghost Adventures, Ink Masters en Bellator MMA. Lokaal komt Spike met shows als Ink Master: Meesters van de Lage Landen, Eerste Hulp bij Tattoo Disasters, The Spike Room, Hooligirls en Bellator European Fight Series.

 

 

 

Spike is 24 uur per dag te zien in heel Nederland en Vlaanderen. Het aanbod op Spike wordt continu aangevuld met nieuwe, voornamelijk exclusieve, series bestaande uit een mix van reality, entertainment en live sport.

 

cet article est alimenté par Google translate