Badr Hari tekent meerjarige contractverlenging bij GLORY, rematch met Wrzosek tijdens GLORY 80

Badr Hari tekent meerjarige contractverlenging bij GLORY, rematch met Wrzosek tijdens GLORY 80

Wednesday, Jan 26 2022 by GLORY Press Office

GLORY kondigt vandaag aan dat zwaargewicht kickbokslegende Badr Hari (106-16, 92 KO) een meerjarige contractverlenging heeft getekend bij ‘s werelds grootste kickboksorganisatie.

Met de verlenging van Hari legt GLORY een belangrijke atleet in de talentrijke zwaargewicht divisie voor de komende jaren vast. Hari hoopt begin 2022 direct een einde te maken aan een reeks van drie verloren gevechten, waarin hij in elk van deze gevechten op voorsprong stond voordat deze abrupt ten einde kwamen.

Hari krijgt tijdens GLORY 80 op 19 maart in de Trixxo Arena in Hasselt, België de kans om zijn meest recente verlies te wreken. Die avond neemt hij het opnieuw op tegen opkomend talent Arek Wrzosek (14-5, 9 KO).

Het eerste gevecht tussen de twee vechters vond afgelopen september plaats tijdens GLORY 78. Hari domineerde vanaf het startsignaal het gevecht met drie knockdowns in de eerste twee rondes. Terwijl Wrzosek op het punt stond verslagen te worden, plaatste de Pool uit het niets een verbluffende hoge trap op het hoofd van Hari, waardoor Hari halverwege de tweede ronde knock-out ging. Deze finisher leverde Wrzosek de titel ‘Knock-out van 2021’ op en wordt gezien als één van de grootste comebacks in de geschiedenis van de vechtsport.

“We zijn verheugd dat het contract met Badr Hari is verlengd en dat we onze fans een gevecht en een rematch gaan geven waar ze al maanden om vragen” zegt Executive Vice Chairman van GLORY Scott Rudmann. "Voor zowel Wrzosek als Hari staat er veel op het spel ​​in dit gevecht. Het belooft dan ook een memorabele avond te worden."

GLORY 80 markeert de eerste terugkeer van GLORY naar België sinds GLORY 39 Brussel in 2017.

Meer details over de volledige fight card en de kaartverkoop volgen binnenkort. GLORY-fans kunnen zich nu al aanmelden om updates over de kaartverkoop te ontvangen.

GLORY 80 is exclusief beschikbaar via pay-per-view. Op GLORYfights.com kunnen fans hun PPV-ticket kopen en streamen.

cet article est alimenté par Google translate