GLORY 78 verwelkomt fans terug in Ahoy op  4 september

GLORY 78 verwelkomt fans terug in Ahoy op 4 september

Tuesday, Jul 06 2021

Rotterdam, 6 juli 2021 - ‘s Werelds grootste kickboksorganisatie GLORY kondigt vandaag aan dat GLORY 78: Badr vs. Wrzosek wordt verplaatst naar 4 september 2021 in Rotterdam Ahoy. De kaartverkoop voor dit evenement gaat officieel van start op 13 juli aanstaande via GLORY’s nieuwe samenwerking met wereldwijde ticketaanbieder See Tickets.

Bij het evenement in september, dat oorspronkelijk zou plaatsvinden op 17 juli kunnen duizenden fans verwelkomd worden. Dat maakt het het eerste evenement van GLORY met live publiek sinds februari 2020.

"Deze fight card is een van GLORY's sterkste ooit, zeker sinds het begin van de pandemie”, reageert Scott Rudmann, Executive Vice Chairman van GLORY. “Nu Europa en de wereld uit lockdown komen, is het fantastisch dat we toestemming hebben gekregen van de Nederlandse autoriteiten om op grote schaal publiek te verwelkomen. We weten dat GLORY-fans niets liever willen dan onze atleten live bij een evenement zien, dus het is geweldig om ze te mogen ontvangen in Rotterdam Ahoy, waar we met grote tevredenheid onze laatste evenementen hebben gehouden.”

“We hebben besloten wat extra tijd te nemen om het opnieuw verwelkomen van live publiek goed te regelen met de lokale autoriteiten, en om tickets in de verkoop te krijgen en zo de arena vol te krijgen. Dat is deze kleine vertraging zeker waard. De reacties van onze atleten zijn zeer begripvol en positief, ook zij staan te springen om een gevulde zaal.”

Zwaargewicht kickbokslegende Badr Hari is de Headliner van GLORY 78, die het in drie rondes opneemt tegen opkomend aspirant Arkadiusz Wrzosek.

“Badr vs. Wrzosek wordt spectaculair”, zegt Rudmann. “Nu Hari bij GLORY binnen is gestapt als een van de beste Heavyweights ter wereld, weet hij dat verliezen geen optie meer is. Badr is inmiddels volledig herstelt is van blessures en COVID-19 en claimt nog nooit zo fit te zijn geweest. Wrzosek heeft knock-out power en is een felle concurrent die de laatste 4 van zijn 5 gevechten heeft gewonnen. Beide vechters verloren hun laatste gevecht met nummer 2 uitdager Benjamin Adegbuyi, dus gaan voor de winst.”

Andere zwaargewicht gevechten op de kaart zijn de getalenteerde uitdagers Levi Rigters vs. Tomas Mozny, Tarik Khbabez vs. Antonio Plazibat en Nordine Mahieddine vs. Raul Catinas.

 

G78 kaart: licht zwaargewicht, middengewicht en lichtgewicht

In het GLORY co-main event en zal de re-match voor de licht zwaargewicht titel tussen Artem Vakhitov en Alex Pereira plaatsvinden. “Dit is een gevecht waar onze fans al om vragen sinds de controversiële beslissing van de juryleden tijdens hun laatste ontmoeting, waar Pereira er met de winst vandoor ging. We kijken er naar uit om de fans te geven wat ze willen”, aldus Rudmann.

De vacante middengewicht en lichtgewicht titels staan ook op het spel tijdens GLORY 78. In de middengewicht divisie in de vorm van een rematch tussen Donovan Wisse en Yousri Belgaroui. Dit keer staat de GLORY champions belt op het spel. Tijdens hun eerste ontmoeting versloeg Wisse Belgaroui via een unanieme beslissing. In de lichtgewicht divisie kijken voormalige titel uitdagers Tyjani Beztati en Elvis Gashi er naar uit om hun titel verlies in 2019 te wreken en de titel van de divisie voor de eerste keer mee naar huis te nemen.

Een weltergewicht clash tussen Hamicha en Dmitry Menshikov en licht zwaargewicht gevecht tussen Luis Tavares en Sergej Maslobojev maken de kaart compleet. De winnaars van beide gevechten plaatsen zichzelf in een uitstekende positie om te strijden voor de titel van hun respectievelijke divisie. Daarnaast nemen Itay Gershon en Guerric Billet het tegen elkaar op in een partij die vuurwerk belooft.

“Met al deze topatleten in actie, willen we aan zoveel mogelijk fans de kans bieden om deze spectaculaire fight card in het echt te bewonderen”, aldus Rudmann.

 

Nieuwe samenwerking met See Tickets, kaartverkoop start 13 juli

GLORY kondigt vandaag ook een nieuwe samenwerking aan met een van 's werelds toonaangevende ticketing providers, See Tickets.

“We zijn verheugd om samen te werken met een grote speler in de wereldwijde ticketing industrie. Samen bieden we GLORY-fans weer de gelegenheid om de evenementen te bezoeken die ze zo gemist hebben. We kijken ernaar uit om hen de beste ticketing-ervaring te bieden met de terugkeer van GLORY-evenementen met live publiek”, aldus Rudmann.

Kaartverkoop voor het publiek start officieel op dinsdag 13 juli. Meer informatie wordt de komende dagen gedeeld op de website en sociale media van GLORY. Tickethouders van het GLORY 78: BADR VS. BENNY event, dat werd verplaatst als gevolg van de Covid-19 pandemie, hebben de optie om ofwel een voucher te ontvangen plus 10% extra bonustegoed, te gebruiken voor GLORY 78 of toekomstige GLORY-evenementen tot 25 maanden na de uitgiftedatum van de voucher, of om een volledige terugbetaling aan te vragen. Tickethouders worden rechtstreeks via e-mail op de hoogte gebracht en worden uitgenodigd om hun vouchers te gebruiken tijdens een speciale pre-sale op 12 juli.

GLORY-fans over de hele wereld kunnen GLORY 78 live bekijken via het nieuwe GLORY streamingplatform in samenwerking met Endeavor Streaming. Fans kunnen zich via de nieuwe website al inschrijven om de laatste updates te ontvangen: klik hier

 

cet article est alimenté par Google translate