GLORY kondigt nieuwe premium pay-per-view-ervaring aan met Endeavor Streaming

GLORY kondigt nieuwe premium pay-per-view-ervaring aan met Endeavor Streaming

Monday, Jun 14 2021 by GLORY Press Office

Londen, 15 juni 2021 - GLORY, ‘s werelds grootste kickboksorganisatie, kondigt vandaag een meerjarige samenwerking aan met de toonaangevende wereldwijde streamingprovider Endeavor Streaming. GLORY-fans over de hele wereld kunnen live pay-per-view-evenementen bekijken via het nieuwe streamingplatform, te beginnen met GLORY 78 op 17 juli.

GLORY en Endeavor Streaming lanceren samen het nieuwe streamingplatform waarbij gebruik wordt gemaakt van de beste technologie, met de mogelijkheid om GLORY-fans over de hele wereld een premium streaming-ervaring te bieden. Het platform is toegankelijk op verschillende apparaten en via elke webbrowser, iOS- en Android-apps. Ook biedt het ondersteuning voor Chromecast en AirPlay.

 “We zijn verheugd om deze langdurige samenwerking met Endeavor Streaming aan te kondigen, waarmee we we onze pay-per-view-activiteiten blijven uitbouwen. We willen de content van onze evenementen beschikbaar maken voor GLORY-fans over de hele wereld. Endeavor Streaming biedt hiervoor het bewezen best-in-class streamingplatform, inclusief de capaciteiten om enorme aantallen betalingen te kunnen verwerken. Ook beschikken ze over een uitstekend ecosysteem om piraterij tegen te gaan. En natuurlijk wil GLORY haar fans de ultieme kijkervaring bieden. Endeavor Streaming gaat dat mogelijk maken. We kijken dan ook allemaal uit naar deze samenwerking”, aldus Scott Rudmann, Executive Vice-Chairman van GLORY.

“Met deze samenwerking brengen we een nieuwe, premium streaming-ervaring op de markt voor vechtsportfans. GLORY is al jaren een toonaangevende kickboksorganisatie met toegewijde fans over de hele wereld. Met het platform stellen we GLORY in staat een nog breder publiek te bereiken wereldwijd. Tegelijkertijd biedt het fans één centrale omgeving om live-evenementen en content te bekijken”, aldus Charles Mellilo, Senior Vice President bij Endeavor Streaming.

Het speciale streamingplatform van GLORY biedt een verbeterde gebruikerservaring met gelokaliseerde functies op basis van de voorkeuren en locatie van de gebruiker, inclusief een meertalige interface, diverse betalingsopties en audiofeeds in zowel Engels als Nederlands. Meer details zullen in de komende weken bekend worden gemaakt. Ondertussen kunnen GLORY-fans zich hier aanmelden om de laatste updates te ontvangen.

 

-------

Over GLORY
GLORY is opgericht in 2012. De wereldwijde leider in de stand-up vechtsport vormt de thuisbasis van de meest getalenteerde vechters in de wereld. GLORY organiseert kickboks events van wereldklasse die miljoenen fans over de hele wereld bereiken op meerdere platformen.

Bezoek de website van GLORY voor meer informatie en volg GLORY ook op social media: via Facebook, Snapchat, Instagram, Twitter, YouTube en TikTok.

Contact GLORY

press@GLORYwordseries.com 

Over Endeavor Streaming

Endeavor Streaming is wereldleider in premium videodistributie voor live en on-demand content in sport en entertainment. Het complete, end-to-end streamingplatform combineert de beste technologie in zijn klasse met een groot aantal mogelijkheden, waarmee rechthebbenden het beheer, de levering en het genereren van inkomsten op grote schaal kunnen maximaliseren. Endeavor Streaming is een vertrouwde partner voor toonaangevende wereldwijde merken die jaarlijks tienduizenden grote evenementen organiseren, waaronder WrestleMania. Ook zitten diverse grote organisaties aangesloten bij Endeavor Streaming, waaronder WWE Network, UFC FIGHT PASS, NBA League Pass, Univision NOW, PrendeTV en anderen.

Contact Endeavor Streaming

press@endeavorstreaming.com

cet article est alimenté par Google translate