GLORY Smacks officieel gelanceerd met gratis NFT-startpakket voor nieuwe gebruikers

GLORY Smacks officieel gelanceerd met gratis NFT-startpakket voor nieuwe gebruikers

Tuesday, Dec 21 2021 by GLORY Press Office

Fans kunnen nu beginnen met het verzamelen van de beste momenten in de kickboksgeschiedenis.

GLORY, ‘s werelds grootste kickboksorganisatie, lanceert vandaag samen met Fandem GLORY Smacks: de eerste non-fungible token (NFT) marktplaats voor vechtsport. Deze unieke verzamelobjecten geven fans de kans om digitaal eigenaar te worden van de meest bijzondere momenten uit de kickboksgeschiedenis, variërend van momenten uit de begindagen van K-1 tot uit het moderne GLORY-tijdperk. GLORY wordt de eerste vechtsportorganisatie die op de markt komt met een volledige video-inventaris die op de blockchain is gemaakt.

Via de unieke tokens kunnen fans bouwen aan hun digitale collectie. Elke GLORY Smack is uniek en niet deelbaar. Nieuwe gebruikers van GLORY Smacks krijgen een gratis startpakket met een enkele video-NFT.  In januari zullen volledige pakketten in de verkoop gaan, samen met een complete secundaire marktplaats waar verzamelaars hoogtepunten van hun favoriete vechters kunnen kopen, verkopen en ruilen.

GLORY Smacks zit vol actie en dat is precies waar we bekend om staan met onze live-evenementen. We zijn verheugd om GLORY Smacks naar onze fans te brengen en hen een unieke manier te bieden om deel te nemen aan de iconische momenten in de sport," aldus Jon Martone, EVP Marketing, Digital and Partnerships van GLORY.

De marktplaats stelt gebruikers in staat om collecties per vechter en thema's te verzamelen, waardoor exclusieve perks van de league worden ontgrendeld. De meest iconische hoogtepunten van de afgelopen 25 jaar uit de sport zijn opgenomen, waaronder Badr Hari's draaiende heel-kick KO in zijn gevecht met Stefan Leko. Of Bobb Sapps legendarische overwinning op Ernesto Hoost. Fans kunnen NFT's verzamelen van de meest prominente kickboksers zoals Rico Verhoeven, Semmy Schilt, Israel Adesanya en andere fanfavorieten.

"We hebben GLORY Smacks gebouwd met de GLORY-fans in ons achterhoofd. We wilden een unieke ervaring leveren die intuïtief en gebruiksvriendelijk is voor beginners die nieuw zijn in NFT's en cryptografie", zegt Cody Cheshier, Fandem's Chief Strategy Officer. "Als je een vechtfan bent, is dit project een ideaal startpunt voor digitale verzamelaars. We zijn enthousiast over waar het naartoe zal evolueren, namelijk de cross-over van NFT-eigendom naar echte kansen en winacties voor GLORY's belangrijkste live-evenementen."

Fans en nieuwsgierigen kunnen nu hun eigen Starter Pack claimen op: www.GLORYsmacks.com

 

---

Neem voor persvragen contact op met: press@GLORYsmacks.com

 

cet article est alimenté par Google translate