Hamicha: "Ik hoop dat de fans me na de zomer weer kunnen zien vechten"

Hamicha: "Ik hoop dat de fans me na de zomer weer kunnen zien vechten"

Friday, May 06 2022 by GLORY Press Office

We spraken met de #1 gerankte Welterweight contender: Hamicha. Het Marokkaanse kickbokstalent, die al zijn vier GLORY-gevechten in de eerste ronde wist af te maken, geeft een update over zijn huidige status en vertelt over zijn toekomstplannen.

Hoe gaat het?

Het gaat goed. Op dit moment doe ik de Ramadan in Marokko. Sinds het begin van de Ramadan ben ik hier aan het vasten. Ik vermaak me hier erg goed dus het gaat erg goed met mij. Ik ben bezig met mijn revalidatie van mijn blessure. Ik heb een tijdje geleden een operatie gehad. Ik zit nu midden in mijn revalidatieproces en dat gaat heel goed. Beter dan verwacht.

Wanneer verwacht je weer terug te komen?

Ik denk dat ik in de zomer 100% ben. Zodra mij gezondheid het toelaat, ben ik gelijk terug in de ring. Ik hoop dat de fans me na de zomer weer kunnen zien vechten.

Hoe kijk jij tot nu toe terug op je GLORY-carriere?

Ik ben ongeslagen in GLORY dus dat is goed. Al mijn partijen heb ik in de eerste ronde weten te winnen. Ik vind dat een mooie achievement en dat wil ik ook graag zo houden. Als ik aan mijn partijen begin ga ik er niet vanuit dat ik het in de eerste ronde afmaak. Ik ga er natuurlijk wel vanuit dat ik win. Hoe eerder de wedstrijd is beslist, hoe beter.

Wat is tot nu toe je beste partij die je bij GLORY heb neergezet?

Alle vier, en de allerbeste moet nog komen. Dat is wanneer ik de titel win.

Naar welk gevecht kijk je uit?

Ik denk een partij tegen Alim Nabiyev of Dmitry Menshikov. Ik heb niet echt een voorkeur. Ik wil gewoon voor de titel vechten. De titel winnen en weer doorgaan. Ik vind Menshikov een goede vechter en sterk. Boksend heel erg sterk. Maar een wedstrijd tussen ons zou eindigen met mij als winnaar.

Een interessante partij in de weltergewicht divisie die er aan zit te komen is Harut Grigorian vs. Endy Semeleer tijdens GLORY Rivals 1. Wat vind jij van deze partij?

De fight card ziet er goed uit, veel goede gevechten. Die twee zijn op dit moment mijn concurrenten, dus ik ga het zeker kijken. Een tijdje geleden heb ik een paar wedstrijden van Semeleer gezien. Ik vind het een goede vechter, serieuze concurrentie. Misschien wel in de toekomst een serieuze tegenstander.

Je vecht nu op weltergewicht. Heb je ook interesse om op een ander gewicht te vechten?

Lichtgewicht dat red ik niet meer, maar een hoger gewicht wil ik wel zeker voor gaan. Dat is mijn doel. Als ik de titel heb gepakt op weltergewicht wil ik zeker naar het middengewicht gaan. Het is een hele mooie, sterke divisie.

Heb je nog woorden voor de fans?

Ik ben hard bezig voor alle fans. Hard aan het trainen en hard bezig met de revalidatie. Ik neem de sport serieus zodat ik de fans kan verwennen met mooie partijen.

cet article est alimenté par Google translate