Rhys Brudenell: "Voor GLORY vechten is voor mij een grote stap vooruit in de kickbokswereld"

Rhys Brudenell: "Voor GLORY vechten is voor mij een grote stap vooruit in de kickbokswereld"

Monday, May 02 2022 by GLORY Press Office

We spraken met GLORY-nieuwkomer Rhys Brudenell, die ernaar uitkijkt om de GLORY-fans te laten weten wie hij is. Het zwaargewicht zal op 14 mei zijn GLORY-debuut maken tijdens het GLORY 80 Studio Event. We spraken over zijn vechtstijl, aanstaande debuut en zijn toekomstplannen.

Wie is Rhys Brudenell?
Ik ben een familieman uit het Verenigd Koninkrijk, het zuidoosten van Engeland. Ik werk nog steeds als bouwvakker en doe aan kickboksen. Voor GLORY vechten is voor mij een grote stap vooruit in de kickbokswereld. Het dringt nog niet tot me door. Ik ben getrouwd, heb twee kinderen. Ik deins niet snel terug en vecht graag vooruit. Ik ben een wat kleinere zwaargewicht, maar ik breng altijd de strijd.

Hoe ben je begonnen met kickboksen?
Ik en een paar vrienden begonnen met kickboksen en ons plan was om dat samen te doen. Helaas is een van onze vrienden overleden. Ik bleef hard werken om dat plan te verwezenlijken. En ik ben daar nu. Ik begon heel laat, op 18-jarige leeftijd, maar nu ben ik hier met de grote jongens. Ik heb er altijd hard voor willen werken. Ik wil ervoor zorgen dat mijn naam wordt onthouden voor mijn kinderen. Ik vond het ook altijd leuk om naar de K-1 te kijken. Ik ben een beetje een fanboy van Alistair Overeem om eerlijk te zijn, toen ik K-1 begon te kijken. Ik ben altijd een vechtfan geweest.

Waar komt de bijnaam 'Bruza' vandaan?
Ik had altijd ruzie toen ik jong was. Een moeder van een van de jongens waar ik een beetje ruzie mee had noemde me 'Bruza'. Sindsdien is dat blijven hangen.

Hoe was het toen je het bericht kreeg om te vechten voor GLORY?
Het is een droom die uitkomt. Ik had dit jaar wat tegenslagen en toen hoorde ik het nieuws dat mij werd aangeboden om te vechten bij GLORY. Sommige dingen gebeuren gewoon met een reden en ik grijp die kansen zoals ze komen. En ga er vol voor.

Wat kunnen we van je verwachten in de ring?
Ik denk dat ik de techniek heb, bukken en ontwijken. In Engeland is het anders voor zwaargewichten. Er zijn niet veel zwaargewichten in Engeland die het GLORY-niveau hebben. Maar ik weet dat ik de techniek en kracht heb. Ik ben geen enorm zwaargewicht, maar ik stap nog steeds de ring in om ze eruit te slaan.

Wat is je favoriete wapen om te gebruiken in de ring?
Ik hou van een goede body shot. Ik heb een hele sterke body shot in huis, een goede overhand right en goede low kicks.

Wat denk je dat er anders zal zijn nu je vecht voor GLORY?
Ik weet niet zo goed wat ik kan verwachten. Ik hou van kickboksen, ik kijk er graag naar, ik kijk elke PPV. Ik ga er gewoon van genieten en het op me af laten komen.

Wat is het verschil tussen jou en de andere zwaargewichten bij GLORY?
Ik ga iets nieuws brengen. Ik heb een zeer goede handsnelheid. Ik breng iets anders mee de ring in. Ik ben nog niet getest op dit niveau. Dus ik ga zwemmen met de haaien bij GLORY.

Wat verwacht je van het gevecht met Tariq Osaro?
Ik heb een paar van zijn gevechten gezien. Hij is een lange, grote kerel, traint in Mikes Gym. Hij heeft de sparringpartners, de beste jongens. Ik verwacht dat het de zwaarste strijd zal zijn die ik ooit heb gehad. Dit is het; dit is wat ik wil. Ik ga mijn skills aan hem laten zien. Hij moet ook de beste zijn om mij uit te schakelen.

Wat kunnen fans van jou verwachten op 14 mei?
Ze kunnen altijd de volle 100% verwachten. Winst of verlies. Ik maak er altijd een show van. Aan het eind van de dag is het allemaal voor hen. Ik ga daar nooit naar binnen om op te geven, ik zal er zijn voor een oorlog.

cet article est alimenté par Google translate